Helsa Vårdcentral Glänninge/Knäred

Helsa Vårdcentral Glänninge och Knäred har ca 4500 listade patienter, vi är två väl inarbetade vårdcentraler med en stabil personalgrupp och ett välfungerande team. Till våra patienter erbjuder vi bland annat sedvanlig läkarmottagning/distriktssköterskemottagning, BVC och kurator. Vi arbetar nära patienten och sätter stor vikt på kontinuitet.

Tjänstens innehåll

I dina arbetsuppgifter som leg. sjuksköterska ingår bland annat telefoni och egen mottagning. Vi har flera arbetsstationer som vi roterar emellan för att bibehålla vår kompetens. Du kommer att ha daglig kontakt med patienter och med andra vårdgivare vilket kräver att du ger ett gott bemötande och att du är serviceminded. Tjänsten är ett vikariat på 7 månader men det finns goda möjligheter till förlängning/fast anställning.  

Dina kvalifikationer

Du ska vara leg. sjuksköterska. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta inom primärvård eller öppenvård. Vi söker dig som är engagerad, flexibel, inte rädd för att ta ansvar eller lära dig nya saker. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75% eller enligt överenskommelse
Ort Laholm
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3
Kontakt
  • Anna-Pia Trané, Verksamhetschef, anna-pia.trane@helsa.se, 0707 77 94 05
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-01-27

Tillbaka till lediga jobb